3. Kademe Uygulama Eğitimi İzmir’de Düzenlendi

23 Temmuz Cuma günü başlayan 3. Kademe (C Kategori) Antrenör Kursu, 31 Temmuz Cumartesi günü sona erdi.

İlk bölüm; adayların eğitim sürecini desteklemek amacıyla, 23-25 Temmuz tarihleri arasında TBF Akademi uzaktan eğitim platformu üzerinden düzenlenerek, “Basketbolda Özel Kondisyon ve Antrenman Metotları” dersinin TBF Eğitim Kurulu Üyesi Dr. Seyfi Savaş, “Basketbolda İstatistik ve Analiz” dersinin OGM Ormanspor Başantrenörü Korhan Aydanarığ ve “Basketbolda Eğitsel Oyunlar” dersinin ise TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Menderes Gümüşdal tarafından verilmesiyle tamamlanmıştır.

İkinci bölüm ise 27-30 Temmuz tarihleri arasında “Teknik-Taktik” derslerinin yüz yüze eğitim şeklinde düzenlenerek, “Teknik-Taktik” dersinin savunma bölümünün TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Mete Babaoğlu ve “Teknik-Taktik” dersinin hücum bölümünün TBF Eğitim Kurulu Üyesi Hakan Yavuz tarafından verilmesiyle sona ermiştir.

3 günü uzaktan eğitim, 5 günü ise yüz yüze eğitim metoduyla işlenen 3. Kademe (C Kategori) Uygulama Eğitimi, TBF Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer ve TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Menderes Gümüşdal’ın da katılımlarıyla, 31 Temmuz Cumartesi günü sahada yapılan uygulama sınavının ardından tamamlanmıştır.

Demo Takım: Karşıyaka Belediyesi SK

Kaynak Ve Fotoğraflar: www.tbf.org.tr