2023 Yılı

Değerli Üyelerimiz,

Yönetim Kurulumuz, yeni yıl öncesinde hem 2022 yılıyla ilgili hem de önümüzdeki yıl hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili bazı değerlendirmelerde bulunmuştur.

2023 yılı faaliyetlerimize yön verecek konuları saptamak amacıyla,7 Bölge 7 Sohbet toplantılarının 3. Turuna başlandı. Son iki buluşma olan Ege ile Marmara Bölgeleri toplantılarının bitiminde üyelerimizin tüm soruları ilgili mercilere Derneğimiz tarafından iletilecek ve alınan cevaplar ivedilikle üyelerimize paylaşılacaktır.

Yine 7 Bölge 7 Sohbet toplantılarındaki üyelerimizin önerilerinden yola çıkarak antrenörlerle ilgili konuların komitelerimizce projelendirilerek Ocak ayı itibarıyla yapılandırılmasına karar verilmiştir.

2018 Haziran ayında gerçekleşen Olağan Genel Kurul sırasında alınan karar ile Derneğimiz aidat ücreti 100TL/YIL olarak belirlenmiş ve 3 yıl sonra yapılacak Genel Kurula kadar herhangi bir artış yapılmayacağı açıklanmıştı. 3. yıl dolduğunda ise, Yönetim Kurulumuz Covid sürecinin ekonomiye olan olumsuz etkileri sebebiyle Derneğin mesleki dayanışma yardımları ve idari giderlerine rağmen aidatlarda bir artış yapmama kararı almış ve 4.5 yıl süre ile aidatlar 100TL/YIL olarak bugüne kadar devam etmişti. Gelişen ekonomik tabloyu değerlendiren Yönetim Kurulumuz derneğin aktif olarak faaliyet göstermesi, idari yapının devamı ve mesleki dayanışma yardımlarının aynı etkide olabilmesi için aidat tutarını 2023 yılı itibarıyla 350TL/YIL olarak belirlemiştir.

Kadın Basketbolu Komitemiz, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir projeyi, Mart ayı içerisinde gerçekleştireceklerini 7 Bölge 7 Sohbet toplantılarında katılımcı üyelerimizle paylaşmıştır.

Altyapı Komitemiz, yeni yıl ile tüm antrenörlerimize yapacağı “Tüm yetki sizde olsaydı 5 madde ile altyapıları nasıl organize ederdiniz?” konulu anket çalışması sonrası çıkan değerlendirmeyi platformlarımızda paylaşarak bir farkındalık yaratma projesi başlatacaktır.

Yine yeni yıl itibarıyla hayata geçecek olan önemli konulardan biri de, Basketbol Okulları Komitemizin ülke genelinde hizmet veren tüm okullarda çalışan antrenörlerimiz için oluşturulan bir programı paylaşacak olmasıdır.

Ayrıca, 7 Bölge 7 Sohbet toplantılarımızın 4. etabını yüz yüze gerçekleştirerek sizlerle bir arada olmak 2023 faaliyet programımızın en önemli maddelerinden biri olacak.    

Bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl içerisinde de gerçekleştirmeyi planladığımız projelerle ilgili Dernek üyelerimizin katkılarına ve görüşlerine her zaman açık olduğumuzu belirtirken, TÜBAD Ailesi olarak siz değerli üyelerimize 2023 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

Saygılarımızla,