2023-24 Sezonu Yönetim Kurulu Mesajı

Değerli Meslektaşlarımız,

Alt yapı ve tüm liglerde görev yapan meslektaşlarımız için 2023-24 sezonu başladı. Hepimiz için sağlıklı ve başarılı geçmesini dileriz.

Hazırlık döneminde olduğu gibi sezon içinde mesleğimizin yarışmacı bölümünün getirdiği çevresel baskılara maruz kalırken kamuoyu önündeki tüm davranışlarımızın yeni jenerasyonlardaki antrenör, oyuncu, hakem ve velilerimiz tarafından takip edilip referans noktası olacağını unutmadan davranmanızın çok değerli olacağını bir basketbol antrenörleri sivil toplum kuruluşu olarak hatırlatmak istedik.

Mesleğimizin saha içinde olduğu kadar saha dışındaki davranışlarımızı da kapsadığının bilincinde olan meslek etiği, fair play ruhu ile sahada yarışacağınızı biliyoruz ve sizlerin uluslararası platformlarda da başarılı olmanızı diliyoruz.

Basketbol ekosisteminin lideri durumundaki TBF’nin kamuoyu önündeki tüm basketbol paydaşlarının kurallar dışına çıkan davranışlarına, TÜBAD olarak önceliğimiz olan meslek etiği ve fair play ruhunu destekleyici şekilde daha önce de yaptığı gibi uygulamalar yapacağından eminiz.

Bu vesile ile tüm meslektaşlarımıza ve basketbol paydaşlarına meslek etiği ve fair play ruhunun öne çıkarılacağı sağlıklı ve başarılı bir sezon dileriz.

Saygılarımızla,

TÜBAD Yönetim Kurulu