2024 Yılı Aidat Bilgilendirmesi

29 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, içinde bulunduğumuz ekonomik koşullar çerçevesinde faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdürebilmesi ve mesleki dayanışma ruhuyla sağlık ve sosyal yardımlarını aynı güçte devam ettirebilmesi için aidat tutarını 2024 yılı itibarıyla yılda 600 TL olarak belirlenmiştir.


Bu aidat, Derneğimizin misyon ve vizyonuna katkı sağlamak adına önemli bir kaynaktır. Yapılan bu değerlendirme, Derneğimizin daha güçlü bir şekilde varlık göstermesini ve üyelerimize daha etkin hizmet sunabilmesini amaçlamaktadır. Bu bağlamda, üyelerimizden bu önemli desteği almaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.


Ayrıca, her yıl 1 Eylül tarihinde gönderdiğimiz TBF indirim listemizi, bu yıl yoğunluk yaşanmaması adına 1 Ağustos 2024 tarihinde göndereceğimizi bildirmek isteriz. İndirimden yararlanmak isteyen üyelerimizin, 2024 yılı aidatlarını ve varsa geçmiş dönem aidatlarını 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar ödemelerini önemle rica ederiz. Bu şekilde, indirimden yararlanma sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilir ve yeni sezon öncesinde işlemlerimizi düzenli bir şekilde gerçekleştirebiliriz.

TBF tarafından yayınlanan 2023 -2024 Eğitim Yılı ücretleri tablosu aşağıda siz değerli üyelerimizle paylaşıyoruz. Aidatlarını ödeyen üyelerimizin %50 indirimden yararlanacağı seminer, vize ve sertifika programları ile ilgili bilgilere bu tablodan ulaşabilirsiniz.